Φωτιά σε εργοτάξιο της ΕΥΔΑΠ στον Χολαργό: Ζημιές σε έξι οχήματα

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε εργοτάξιο της ΕΥΔΑΠ στον Χολαργό: Ζημιές σε έξι οχήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα

28.03.2025 | 07:50

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε εργοτάξιο της ΕΥΔΑΠ στον Χολαργό. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 04:30, στο τέρμα της οδού Αναστάσεως, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Συνολικά επιχείρησαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο και να την κατασβέσουν, αποτρέποντας την επέκτασή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, από τη φωτιά υπέστησαν ζημιές έξι οχήματα που βρίσκονταν στο εργοτάξιο: δύο βαν, δύο φορτηγά – ένα βαρέως και ένα ελαφρού τύπου –, ένα σκαπτικό μηχάνημα καθώς και ένα ΙΧ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, το οποίο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Κάθειρξη 25 ετών σε 64χρονο που βίασε την 7χρονη ανιψιά του και την τράβηξε φωτογραφίες
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της κατάρρευσης του 18χρονου μετά την επίθεση από παρέα ανηλίκων στην Καλλιθέα
Λαγκαδάς: «Με στράβωσαν τα φώτα, φορούσα ζώνη» -Προκαλεί ο 60χρονος που μεθυσμένος προκάλεσε τροχαίο
Ετικέτες
Exit mobile version