Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολιτικά Τάκλιν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά Τάκλιν

Του Γιάννη Ντσούνου Το ΔΝΤ φταίει Ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του σε γερμανικό μέσο ενημέρωσης δήλωσε ότι το ΔΝΤ και κάποιοι ακραίοι ευρωπαϊκοί πολιτικοί κύκλοι ευθύνονται που δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση. Αλλά δεν μας είπε ο υπουργός αν η ελληνική κυβέρνηση θέλει ή δεν θέλει το ΔΝΤ στη χώρα μας. Γιατί άραγε? Δεν […]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

Του Γιάννη Ντσούνου

Το ΔΝΤ φταίει

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του σε γερμανικό μέσο ενημέρωσης δήλωσε ότι το ΔΝΤ και κάποιοι ακραίοι ευρωπαϊκοί πολιτικοί κύκλοι ευθύνονται που δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση. Αλλά δεν μας είπε ο υπουργός αν η ελληνική κυβέρνηση θέλει ή δεν θέλει το ΔΝΤ στη χώρα μας. Γιατί άραγε? Δεν έχουν αποφασίσει ακόμη?

Ασπρόμαυρα και έγχρωμα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΡΥΟ

Παραδέχτηκε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι πρόσφυγες στους καταυλισμούς λόγο της κακοκαιρίας η κ. Βάκη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αντί να σταματήσει εκεί το χάλασε λέγοντας: «τα πράγματα δεν είναι ασπρόμαυρα υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και όψεις». Τι δηλαδή αν το πολύ κρύο είναι το μαύρο και το καθόλου κρύο είναι το άσπρο , υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις που κρυώνει κάποιος , πχ πράσινο κρύο, κόκκινο κρύο κλπ .?

Αληθεύει?

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΠΑ

Ότι για να κλείσει η αξιολόγηση η κυβέρνηση εξετάζει επιπλέον αύξηση του ΦΠΑ? Αν αληθεύει αναρωτιέμαι ποιος θα το ψηφίσει στη βουλή.

Έγινε ο γάμος

PAOSK

Συμφώνησαν Γιώργος και Φώφη και το ΚΙΔΗΣΟ θα συνεργαστεί εκλογικά με την Δημοκρατική Συμπαράταξη δηλαδή ο Παπανδρέου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ. Απορίας άξιο είναι τι θα γίνει με τα στελέχη που όταν αποχώρησαν από την Χαριλάου Τρικούπη και προσχώρησαν στο κίνημα, έβριζαν αναφανδόν τη ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σημαντική έρευνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΛΗ

Παρουσιάστηκε λέει μια έρευνα που αποδεικνύει ότι οι δεξιοί είναι πιο όμορφοι από τους αριστερούς. Τώρα αν κοιτάξουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο εσείς τι λέτε δεν είναι όλοι φωτομοντέλα ?

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις