Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / MEDIA / O Πρόεδρος της “Αυγής” Βασίλης Μουλόπουλος αναλαμβάνει τον ΔΟΛ!
MEDIA

O Πρόεδρος της “Αυγής” Βασίλης Μουλόπουλος αναλαμβάνει τον ΔΟΛ!

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, «κάλεσε» τον πρόεδρο της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Η Αυγή», να αναλάβει την επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ, όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις από την ώρα που έγινε γνωστη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.tovima.gr: […]

Clipboard

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, «κάλεσε» τον πρόεδρο της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Η Αυγή», να αναλάβει την επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ, όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις από την ώρα που έγινε γνωστη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.tovima.gr:

«Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις