Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αποστρατεύτηκε από την Αστυνομία ο Μανώλης Σφακιανάκης- Τι έγραψε στο Facebook
ΕΛΛΑΔΑ

Αποστρατεύτηκε από την Αστυνομία ο Μανώλης Σφακιανάκης- Τι έγραψε στο Facebook

Αποστρατεύτηκε από την αστυνομία ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο άνθρωπος που έχει στο βιογραφικό του τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Με την αστυνομία να περνά μεγάλη κρίση, το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ τον έκρινε “ευδόκιμα τερματίσαντα” τη σταδιοδρομία του μαζί με αρκετούς ακόμη του σώματος. Το όνομα του κ. Σφακιανάκη είχε απασχολήσει έντονα […]

337828-702589

Αποστρατεύτηκε από την αστυνομία ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο άνθρωπος που έχει στο βιογραφικό του τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Με την αστυνομία να περνά μεγάλη κρίση, το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ τον έκρινε “ευδόκιμα τερματίσαντα” τη σταδιοδρομία του μαζί με αρκετούς ακόμη του σώματος.

Το όνομα του κ. Σφακιανάκη είχε απασχολήσει έντονα το περασμένο έτος, με την προσπάθεια μεταφοράς του από την ηγεσία της Δίωξης σε ανενεργή υπηρεσία.

Τελικά ο Μανώλης Σφακιανάκης τοποθετήθηκε βοηθός επιτελάρχη για το Ηλεκτρονικό Έγκλημα, καθώς είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων υπέρ του.

Ο ίδιος σχολίασε την απόφαση του Συμβουλίου με μια ανάρτηση του στο διαδίκτυο γεμάτη απογοήτευση, ενώ προανήγγειλε και την ίδρυση πρότυπου Ινστιτούτου, ώστε να ενημερώνονται οι πολίτες:

Η ανακοίνωση

«Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε η πτήση προσγειώθηκε πλην όμως δεν έχει φτάσει στο τελικό προορισμό. Φίλοι μου σας ανακοινώνω ότι από σήμερα θα με βρίσκετε στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ. Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου. Εγώ όμως θα συνεχίζω να τις δίνω όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα! Το Πρόγραμμά μου για τις επισκέψεις ανά Νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα … σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 23/1 Κ ώρα 19:30 στο INTERCONTINENTAL. Καλή Αρχή σε όλους μας Κ είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν το νέο εγχείρημα – στόχο ανά την Ελλάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις