Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μελάνια: Πιο σέξι από ποτέ συναντά τον Ντόναλντ σε ατμόσφαιρα… άκρως ερωτική! (pic-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια: Πιο σέξι από ποτέ συναντά τον Ντόναλντ σε ατμόσφαιρα… άκρως ερωτική! (pic-vid)

Δύο περίπου εβδομάδες μετά, η Μελάνια συναντά τον Τραμπ και η συμπεριφορά τους προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Εκείνη, πανέμορφη όπως πάντα, έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένη με κόκκινα χρώματα αλλά και με ένα ασυνήθιστο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, συνόδευσε τον σύζυγο της στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα για να παρευρεθούν στον […]

ImageHandler

Δύο περίπου εβδομάδες μετά, η Μελάνια συναντά τον Τραμπ και η συμπεριφορά τους προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

Εκείνη, πανέμορφη όπως πάντα, έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένη με κόκκινα χρώματα αλλά και με ένα ασυνήθιστο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, συνόδευσε τον σύζυγο της στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα για να παρευρεθούν στον  χορό του Ερυθρού Σταυρού, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ορκωμοσία.

melania1

Φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, κόκκινες μπαρέτες και αξεσουάρ, ήταν κυριολεκτικά εκθαμβωτική.

Ο Τραμπ, προκάλεσε και πάλι έκπληξη με την διαχυτικότητα του. Όταν προσγειώθηκε το Air Force One εκείνος κατέβηκε, την έπιασε από τη μέση και της έδωσε ένα φιλί.

donaldmelani

Οι δυο τους, περπάτησαν σαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάνοντας μας να ξεχάσουμε για λίγο το σκοτεινό πρόσωπο της γοητευτικής Πρώτης Κυρίας και τις φήμες περί κακού γάμου.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις