Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τζανακόπουλος: Επιδιώκουμε συμφωνία χωρίς επιπλέον μέτρα λιτότητας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζανακόπουλος: Επιδιώκουμε συμφωνία χωρίς επιπλέον μέτρα λιτότητας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών εξέφρασε την άποψη ότι η ανακοίνωση των στοιχείων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας τόσο από την Κομισιόν όσο και από την ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνει την ελληνική θέση ότι δεν θα ληφθούν και δεν χρειάζεται να ληφθούν επιπλέον μέτρα λιτότητας. Περαιτέρω ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε […]

τζανακοπουλος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών εξέφρασε την άποψη ότι η ανακοίνωση των στοιχείων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας τόσο από την Κομισιόν όσο και από την ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνει την ελληνική θέση ότι δεν θα ληφθούν και δεν χρειάζεται να ληφθούν επιπλέον μέτρα λιτότητας.

Περαιτέρω ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ως εμμονικές  τις απαιτήσεις που εκφράζει το ΔΝΤ ενώ κάλεσε το Ταμείο να συμπεριλάβει στις εκτιμήσεις του την αληθινή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας. Επιπρόσθετα δήλωσε πως “η συμφωνία δεν περιλαμβάνει ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητα”.

Ενώ σε ερώτηση που του έγινε για την μείωση του αφορολόγητου απάντησε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την επίτευξη συμφωνίας που δεν θα περιλαμβάνει νέα μέτρα λιτότητας.

Πορευόμαστε με βάση τη συνολική στρατηγική που αναλύσαμε το λαό πριν το Σεπτέμβριο του 2015 και δεν έχουμε λευκή επιταγή. Η στάση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενιαία”. πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις