Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

17

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολιτικά τάκλιν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά τάκλιν

από τον Γιάννη Ντσούνο Η δήλωση Ανήκει στον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, που όταν ρωτήθηκε πως θα εισάγονται τα παιδιά στο πανεπιστήμιο όταν θα καταργηθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις, απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν ξέρω ακόμη». Αυτό θα πει σχέδιο όχι αστεία. Μαζί στην Κίνα Τις ίδιες ημερομηνίες και σε μία κοινή εκδήλωση στο Πεκίνο θα βρεθούν ο […]

gavroglou

από τον Γιάννη Ντσούνο

Η δήλωση

Ανήκει στον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, που όταν ρωτήθηκε πως θα εισάγονται τα παιδιά στο πανεπιστήμιο όταν θα καταργηθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις, απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν ξέρω ακόμη». Αυτό θα πει σχέδιο όχι αστεία.

Μαζί στην Κίνα

Τις ίδιες ημερομηνίες και σε μία κοινή εκδήλωση στο Πεκίνο θα βρεθούν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει προσκληθεί ως πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς μετά από πρόσκληση της κινεζικής κυβέρνησης. Το φόρουμ που θα παραβρεθούν έχει ιστορικό, αλλά και επενδυτικό ενδιαφέρον. Να δούμε λοιπόν ποιος προσελκύει τους περισσότερους επενδυτές.

Δίνει το παράδειγμα

Με συνταξιούχους σε καφενείο της Καλλιθέας συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τους ανέλυσε το όραμά του για τη χώρα, που δεν είναι άλλο από το να υπάρχουν δουλειές για τους νέους, αλλά και για τους συνταξιούχους να έχουν τέτοια σύνταξη, ώστε να μπορούν να δίνουν ένα χαρτζιλίκι στα εγγόνια τους. Ο πρόεδρος έδωσε το παράδειγμα, αλλά οι βουλευτές δεν δείχνουν να ακολουθούν, αφού κανέναν τους δεν έχουμε δει σε κάποιο καφενείο. Μήπως τώρα αλλάξουν γνώμη;

Βρήκαμε το πρόβλημα

Είδατε που τόσο καιρό αναρωτιόμαστε τι πρόβλημα υπάρχει ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο; Έ να λοιπόν που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε την απάντηση: «Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ο ένας είναι Παναθηναϊκός (Τσίπρας) και ο άλλος ΠΑΟΚ (Τσακαλώτος)». Εσείς τον πιστεύετε; Άσε που μόλις πριν λίγα εικοσιτετράωρα ο πρωθυπουργός είχε πει ότι δεν ήταν «πέτσινο» το γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου, οπότε μας μπέρδεψε και με τις ομάδες.

Σοβαρή υπόσχεση

Μιλώντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε ότι αν οι στόχοι επιτευχθούν, τότε το αφορολόγητο το 2020 θα ανέβει στις 6250 ευρώ. Δηλαδή θα πλουτίσουμε πάλι! Σοβαρή υπόσχεση που θα χρησιμοποιηθεί δεόντως από τους βουλευτές, θυμηθείτε το.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις