Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

19

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η Βασίλισσα Ελισάβετ “έδειξε” τη μικρότητα της Τερέζα Μέι (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ “έδειξε” τη μικρότητα της Τερέζα Μέι (pics)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στον Πύργο Γκρένφελ, εκεί όπου κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι και άλλοι πιθανόν να είναι θαμμένοι στις στάχτες.   Η Ελισάβετ, βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας συνοδευόμενη από τον εγγονό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και συνομίλησε με τους διασωθέντες από την τεράστια φωτιά. Η εικόνα αυτή σχολιάστηκε αμέσως από τα βρετανικά ΜΜΕ και αντιπαρατέθηκε […]

queen_537_355

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στον Πύργο Γκρένφελ, εκεί όπου κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι και άλλοι πιθανόν να είναι θαμμένοι στις στάχτες.

queen1

 

Η Ελισάβετ, βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας συνοδευόμενη από τον εγγονό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και συνομίλησε με τους διασωθέντες από την τεράστια φωτιά.

queen3 queen2 (1)

Η εικόνα αυτή σχολιάστηκε αμέσως από τα βρετανικά ΜΜΕ και αντιπαρατέθηκε με την εικόνα της Τερέζα Μέι η οποία την Πέμπτη πήγε στον Πύργο Γκρένφελ αλλά μίλησε μόνο με κάποιους αξιωματούχους και όχι με τους πληγέντες.

Britain's Prime Minister, Theresa May, visits the scene of a tower block which was destroyed in a fire disaster, in north Kensington, West London, Britain June 15, 2017. REUTERS/Peter Nicholls 6 (2) 7 (1) 5 (1) 4 (4) 3 (2) 1 (5) 2 (2)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις