Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ: 55χρονος πήγαινε διακοπές με 14χρονη και προσπαθούσε να τη βιάσει!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ: 55χρονος πήγαινε διακοπές με 14χρονη και προσπαθούσε να τη βιάσει!

Εν γνώσει της μητέρας , ένα 14χρονο κορίτσι ζούσε στιγμές φρίκης στα χέρια ενός 55χρονου επιχειρηματία. Ο δράστης, συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας όταν προσπαθούσε να διαφύγει μαζί με την μικρή. Χθες, απολογήθηκε στον ανακριτή του νησιού, καθώς βρέθηκε να ασελγεί σε βάρος της ανήλικης. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης […]

syllipsi-xeiropedes

Εν γνώσει της μητέρας , ένα 14χρονο κορίτσι ζούσε στιγμές φρίκης στα χέρια ενός 55χρονου επιχειρηματία.

Ο δράστης, συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας όταν προσπαθούσε να διαφύγει μαζί με την μικρή.

Χθες, απολογήθηκε στον ανακριτή του νησιού, καθώς βρέθηκε να ασελγεί σε βάρος της ανήλικης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους από το δωμάτιο στο οποίο έμενε ο 55χρονος με το κορίτσι, το οποίο είχε εμφανίσει ως κόρη του.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές που συνέλαβαν τον επιχειρηματία από τον Βόλο , ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, είχε επιχειρήσει να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε.

Στη συνέχεια, η αστυνομία του Βόλου συνέλαβε την 40χρονη μητέρα του κοριτσιού με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Ο παιδεραστής φέρεται να είχε «σχέση» και με την 18χρονη σήμερα αδερφή του θύματος, στο παρελθόν.

Η οικογένεια είναι πολύ φτωχή και σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας έκανε δώρα στη μητέρα του κοριτσιού και πλήρωνε το ενοίκιο ώστε να του επιτρέπει να παίρνει σε ταξίδια το κορίτσι.

Αυτή την ώρα ο 55χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να απολογηθεί, την Τετάρτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις