Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απέραντη η θλίψη για τον Χρήστο, που δεν πρόλαβε να δει την αγαπημένη του ομάδα…
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απέραντη η θλίψη για τον Χρήστο, που δεν πρόλαβε να δει την αγαπημένη του ομάδα…

Aπέραντη είναι η θλίψη για τον θάνατο του Χρήστου Μπακόλα, που ξεκίνησε από τη Χαλκιδική προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ στη Λειβαδιά. Ο 24χρονος, ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αθλητής και ένα καλό παιδί. Ασχολούταν μόνο με τις προπονήσεις του και τον ΠΑΟΚ ενώ όταν μπορούσε βοηθούσε τον πατέρα του στον φούρνο της οικογενείας. […]

ImageHandler (16)

Aπέραντη είναι η θλίψη για τον θάνατο του Χρήστου Μπακόλα, που ξεκίνησε από τη Χαλκιδική προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ στη Λειβαδιά.

Ο 24χρονος, ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αθλητής και ένα καλό παιδί.
Ασχολούταν μόνο με τις προπονήσεις του και τον ΠΑΟΚ ενώ όταν μπορούσε βοηθούσε τον πατέρα του στον φούρνο της οικογενείας.

Σήμερα το πρωί, σηκώθηκε και ετοιμάστηκε να πάει να δει τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο την τοπική ομάδα τον Λεβαδειακό. Το ταξίδε το γνώριζε μόνο ο πατέρας, ενώ η μητέρα του πίστευε πως ο γιος της κοιμόταν στο δωμάτιο.

Ο άτυχος νέος είχε ταξιδέψει με το πούλμαν των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που όταν έφτασε στο χωριό Κρύα της Λειβαδιάς, όλοι κατέβηκαν να φάνε το μεσημεριανό τους στις ταβέρνες της περιοχής.

mpak 2

Ο 24χρονος εντυπωσιάστηκε από τον όμορφο νερόμυλο και θέλησε να μπει μέσα προκειμένου να τραβήξει μια φωτογραφία.

Δυστυχώς όμως δεν υπολόγισε καλά και μόλις πάτησε πάνω στη φτερωτή του νερόμυλου, εκείνος γύρισε απότομα και αστραπιαία ο 24χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα μεταλλικά τοιχώματα του.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατάφερε και τον απεγκλώβισε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις