Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συγκινούν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί – «Αντίο» στον Στ. Τσακυράκη
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινούν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί – «Αντίο» στον Στ. Τσακυράκη

Tον καθηγητή Σταύρο Τσακυράκη, αποχαιρετά ο Απόστολος Δοξιάδης με το μήνυμα που έστειλαν στην οικογένειά του οι τελευταίοι άνθρωποι που υπερασπίστηκε στο δικαστήριο. Ο καθηγητής Σταύρος Τσακυράκης, ήταν συνήγορος των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας. Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Σταύρος Τσακυράκης Η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη: «Tώρα που […]

Tον καθηγητή Σταύρο Τσακυράκη, αποχαιρετά ο Απόστολος Δοξιάδης με το μήνυμα που έστειλαν στην οικογένειά του οι τελευταίοι άνθρωποι που υπερασπίστηκε στο δικαστήριο.

Ο καθηγητής Σταύρος Τσακυράκης, ήταν συνήγορος των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας.

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Σταύρος Τσακυράκης

Η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη:

«Tώρα που το σώμα του αναπαύεται στο αγαπημένο χώμα τού Μολύβου, αντί για έναν ακόμη χαιρετισμό δικό μου γράφω μια φράση από το μήνυμα που έστειλαν στην οικογένειά του οι οκτώ Τούρκοι ικέτες:

“Όσο ζούμε, θα μιλάμε με περηφάνια για τον ιδιαίτερο τίτλο τιμής που φέρουμε, να είμαστε οι τελευταίοι των οποίων το δίκιο υπερασπίστηκε ο Σταύρος Τσακυράκης”.

Στο Συμβούλιο Εφετών οι «8» Τούρκοι αξιωματικοί

«Στην υπόθεση του ασύλου στο Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν, πράγματι, η τελευταία φορά που παρέστη σε δικαστήριο. Ήρθε στη συνεδρίαση με μεγάλο κόπο, στηριγμένος στο μπαστούνι του και με εμφανή τη μεγάλη προσπάθεια να το καταφέρει».

«Στη διάρκειά της όμως όλα αυτά έσβησαν. Έλαμψε με τη φωνή και την αλήθεια του. Όταν, φεύγοντας, τον ευχαρίστησα θερμά που μπήκε σε τόσο κόπο, μου απάντησε πολύ απλά: “Δε γινόταν να μην έρθω”.

Πόσο πολύ Σταύρο βρίσκω σε αυτό τον συμβολισμό…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις