Πάτρα τροχαίο: Τράκαραν μέσα στο νεκροταφείο

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα τροχαίο: Τράκαραν μέσα στο νεκροταφείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Πάτρα τροχαίο: Περιπολικό της αστυνομίας σπεύδει στο σημείο του πρωτοφανούς ατυχήματος.

30.04.2021 | 18:10

Τροχαίο μέσα σε νεκροταφείο και μάλιστα Μεγάλη Παρασκευή (30.04.2021) , σημειώθηκε στην Πάτρα. Περιπολικό της αστυνομίας σπεύδει στο σημείο του πρωτοφανούς ατυχήματος. Σύμφωνα με το tempo24.news.gr συγκρούστηκαν ένα ταξί και ένα ΙΧ μέσα στο νεκροταφείο και συγκεκριμένα στο δημοτικό κοιμητήριο του Αγίου Μηνά στην περιοχή της Λεύκας στην Πάτρα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τράκαραν τα δύο οχήματα σε έναν χώρο όπου αναπαύονται οι ψυχές είναι, προς το παρόν, άγνωστοι. Ωστόσο, το πρωτοφανές περιστατικό αποκλείεται να μείνει ασχολίαστο από την τοπική κοινωνία της Πάτρας, προκαλώντας ανάμικτα συναισθήματα.

Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στα Ιωάννινα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μαντείο Δωδώνης στα Ιωάννινα, με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να βρίσκεται νεκρό, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, από τον γιο τους. Πρόκειται για μια 84χρονη γυναίκα και τον σύζυγό της 94 ετών. Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ αυτοψία στο χώρο πραγματοποίησε και ιατροδικαστής. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος πιθανόν να προήλθε λόγω εισπνοής αιθάλης από ξυλόσομπα που υπάρχει στο σπίτι του ζευγαριού.

Μακάβριο το θέαμα στον Πηνειό

Στην όχθη του Πηνειού ποταμού στο ύψος της ΔΕΥΑΛ στη Λάρισα, εντοπίστηκε χθες το πτώμα ενός άνδρα και αμέσως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία. Αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου. Παράλληλα, συνεχίζεται και η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων του άνδρα. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Διερχόμενοι από τη γέφυρα της οδού Λαγού, στο ύψος της ΔΕΥΑΛ, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για το πτώμα του άνδρα, η σορός του οποίου κατά το ήμισυ βρισκόταν εντός του ποταμού.

Δείτε ακόμη: 
Ανακοίνωση Κούγια για Φουρθιώτη: Δεν είμαι πλέον συνήγορός του
Πώς θα γίνει φέτος η περιφορά του Επιταφίου – Αναλυτικά τα μέτρα
Σε χαμηλά επίπεδα οι κρατήσεις αλλά αισιόδοξα τα μηνύματα για τον τουρισμό
Ετικέτες
Exit mobile version