Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιο είναι το επόμενο βήμα του Νάτσο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιο είναι το επόμενο βήμα του Νάτσο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Ρεάλ Μαδρίτης: Ποια ομάδα τον θέλει εκτός Ευρώπης

14.06.2024 | 08:56
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο εμβληματικός Νάτσο Φερνάντες είχε αποφασίσει πριν από την κατάκτηση του Champions League πως ήρθε η ώρα της αποχώρησής του από την Ρεάλ Μαδρίτης. Πράγματι, ο Ισπανός φεύγει από την ισπανική πρωτεύουσα και εκτός απροόπτου και από την Ευρώπη. Το ρεπορτάζ της Equipe υποστηρίζει ότι ο αρχηγός της Ρεάλ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αλ Ιτιχάντ (παίκτες που αγωνίζονται οι Καντέ, Λούιζ Φελίπε, Ζότα και Καρίμ Μπενζεμά) για να υπογράψει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό ως ελεύθερο.

Η Ρεάλ, πάντως, θα κάνει μια κουβέντα με τον Νάτσο, όμως ο Αντσελότι γνωρίζει από τον Μάρτιο ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του Νάτσο στην Αλ Ιτιχάντ δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά προφανώς ο Ισπανός πάει για πολλά περισσότερα στην Σαουδική Αραβία.

Να σημειωθεί ότι, ο Νάτσο Φερνάντες είναι στην Ρεάλ από το 2010, έχοντας 380 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 16 τέρματα με 8 ασίστ. Έχει επίσης 6 Champios League, 5 FIFA, 4 Πρωταθλήματα, 4 Super Cup, 1 National League, 2 Κύπελλο ποδοσφαίρου Ισπανίας, 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ17, 5 Spanischer Superpokalsieger και 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ 21, συνολικά 26 τρόπαια.

Exit mobile version