Εμπαπέ Euro 2024: «Απέτυχα, πρέπει να δουλέψω σκληρά»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμπαπέ Euro 2024: «Απέτυχα, πρέπει να δουλέψω σκληρά»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Εμπαπέ Euro 2024: Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο 25χρονος επιθετικός των «Τρικολόρ» μετά την ήττα της εθνικής του ομάδας από την Ισπανία με 2-1 στα προημιτελικά

10.07.2024 | 13:44

Η Ισπανία είναι η πρώτη φιναλίστ του EURO 2024. Η Φούρια Ρόχα υπέταξε τη Γαλλία με 2-1, με ανατροπή και τσέκαρε το εισιτήριο της για τον τελικό του Βερολίνου (14/7). Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν έκδηλα απογοητευμένος για το γεγονός πως δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Τρικολόρ να φτάσουν στον τελικό και τόνισε πως απέτυχε στο στο τουρνουά της Γερμανίας.

«Στο ποδόσφαιρο, είτε είσαι καλός είτε δεν είσαι καλός. Δεν ήμουν καλός. Απέτυχα στο EURO. Στο ποδόσφαιρο, είτε είσαι καλός είτε δεν είσαι καλός. Δεν ήμουν καλός. Απέτυχα στο EURO. Έχω πολλή δουλειά να κάνω. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω πολύ δυνατός την επόμενη σεζόν».

Η στιγμή που οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο για να βγάλει selfie με τον Εμπαπέ

Ακόμη μία «εισβολή» από θαυμαστή σημειώθηκε αυτή τη φορά με… στόχο τον Κιλιάν Εμπαπέ. Στο 58ο λεπτό του ημιτελικού της Γαλλίας απέναντι στην Ισπανία, και με το σκορ 2-1 υπέρ των Ισπανών, ένας θαυμαστής του Γάλλου σούπερ σταρ έκανε… ντου στον αγωνιστικό χώρο, επιχειρώντας να βγάλει selfie με τον Εμπαπέ. Παρά την άμεση παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου, ο «εισβολέας» συνέχισε την προσπάθεια για την πολυπόθητη φωτογραφία, μέχρις ότου εκείνοι τον απομάκρυναν από τον παίκτη, βγάζοντάς τον εκτός αγωνιστικού χώρου.

Exit mobile version