Ομαδικός βιασμός Παρίσι: Μια σοκαριστική υπόθεση ερευνούν οι Αρχές

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομαδικός βιασμός Παρίσι: Μια σοκαριστική υπόθεση ερευνούν οι Αρχές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παρίσι: Γυναίκα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού -Πήγε μετά σε εστιατόριο για βοήθεια και είδε τον βιαστή της

23.07.2024 | 18:41

Οι Αρχές στο Παρίσι έχουν ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για έναν ομαδικό βιασμό μιας τουρίστριας από την Αυστραλία, λίγες μέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Συγκλονιστικά πλάνα ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που μια εμφανώς ταραγμένη κοπέλα από την Αυστραλία, θύμα του βιασμού αναζήτησε καταφύγιο μέσα σε ένα κεμπαπτζίδικο στο Παρίσι μόνο και μόνο για να βρεθεί αντιμέτωπη με έναν από τους άνδρες που της είχαν επιτεθεί λίγα λεπτά νωρίτερα. Η παρέα των γυναικών είχαν περάσει το βράδυ της Παρασκευής, πίνοντας στα μπαρ και τα κλαμπ γύρω από το ιστορικό καμπαρέ Moulin Rouge πριν οι άνδρες την πλησιάσουν σε μια απροσδιόριστη τοποθεσία, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Σοκ με τα πλάνα σε κεμπαπτζίδικο μετά τον βιασμό

Είπε στην αστυνομία ότι της επιτέθηκε μια ομάδα πέντε ανδρών και τη βίασαν βάναυσα περίπου στις 5 π.μ., ξημερώματα Σαββάτου πριν διαφύγει και αναζητήσει ασφάλεια σε ένα κοντινό κατάστημα με κεμπάπ. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης από το εστιατόριο κουζίνας δείχνουν την τρομοκρατημένη 25χρονη να εκλιπαρεί τους ιδιοκτήτες για βοήθεια, καθώς το προσωπικό και οι άλλοι πελάτες προσπαθούν μάταια να την παρηγορήσουν. Στη συνέχεια, ένας άνδρας μπαίνει στο κεμπαπτζίδικο, με την γυναίκα σοκαρισμένη να λέει ότι ήταν ένας από τους άνδρες που της είχαν επιτεθεί μόλις πριν από λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια, ο φερόμενος ως βιαστής την πλησιάζει και την χτυπάει στην πλάτη πριν δώσει παραγγελία για φαγητό. Στη συνέχεια, ένας πελάτης έρχεται αντιμέτωπος με τον φερόμενο ως βιαστή και τον χτυπάει, ενώ το προσωπικό πετάγεται για να τους χωρίσει. Ο άνδρας στη συνέχεια φεύγει από το εστιατόριο. Το προσωπικό και οι θαμώνες συνεχίζουν να παρηγορούν τη γυναίκα μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία φορούσε το φόρεμά της ανάποδα, ισχυρίστηκε επίσης ότι της είχαν κλέψει το κινητό τηλέφωνο.

Τα πλάνα είναι πιθανό να αποτελέσουν κρίσιμα στοιχεία καθώς οι γαλλικές αρχές ερευνούν τα ανησυχητικά περιστατικά, τα οποία επισκιάζουν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της πόλης αργότερα αυτή την εβδομάδα. Η γυναίκα λέγεται ότι ήταν «αποπροσανατολισμένη και δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε μια λέξη γαλλικά» καθώς έλεγε στην αστυνομία τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον ακριβή τόπο ή τις συνθήκες γύρω από την επίθεση. «Η ανάμνησή της για τη βραδιά είναι εξαιρετικά θολή, αλλά λέει ότι έως και πέντε άνδρες τη βίασαν», δήλωσε πηγή που διενεργεί την έρευνα.

Μεγάλη έρευνα ξεκίνησε στο Παρίσι

Οι εισαγγελείς του Παρισιού δεν σχολίασαν το βίντεο την Τρίτη, αλλά επιβεβαίωσαν ότι έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα για τον ισχυρισμό περί «ομαδικού βιασμού». Είπαν ότι δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις και δεν έδωσαν περιγραφές των υπόπτων. Η γυναίκα φέρεται να είχε κλείσει πτήση για την πατρίδα της για την επομένη της επίθεσης, αλλά τώρα θεωρείται βέβαιο ότι θα παραμείνει στο Παρίσι για να βοηθήσει την αστυνομία στην έρευνα. Η αστυνομία του Παρισιού θέλει να αποφύγει τη διάδοση του φόβου στους τουρίστες, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν στη γαλλική πρωτεύουσα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την εισαγγελία του Παρισιού να επιβεβαιώνει ότι διεξάγεται ενδελεχής έρευνα.

Ετικέτες
Exit mobile version