Αδειούχοι Αυγούστου: Άδεια πόλη η Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ

Αδειούχοι Αυγούστου: Άδεια πόλη η Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αδειούχοι Αυγούστου: Γεμίζουν οι δρόμοι προς τις εξόδους της πόλης - Γεμάτες και οι παραλίες από παραθεριστές, Έλληνες και ξένους

11.08.2024 | 09:05

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η έξοδος των Θεσσαλονικέων προς τους κοντινούς δημοφιλείς θερινούς προορισμούς της Χαλκιδικής και της Πιερίας. Οι τελευταίοι αδειούχοι φόρτωσαν από νωρίς τις αποσκευές τους και πήραν τον δρόμο προς τον τόπο διακοπών, ενώ η κίνηση θα κορυφωθεί το απόγευμα με το κλείσιμο της αγοράς.

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών παρατηρείται κίνηση στο ύψος του Mediterranean Cosmos, ωστόσο μετά τον κόμβο της Θέρμης οι ταχύτητες των οχημάτων ανοίγουν και δεν υπάρχουν προβλήματα.

Κίνηση υπάρχει και στα διόδια των Μαλγάρων, με την αναμονή να φτάνει και έως τα 5 λεπτά.

Σταδιακά μέχρι και το κλείσιμο της αγοράς γεμίζουν οι δρόμοι προς τις εξόδους της Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν ήδη πλημμυρίσει από κόσμο οι κοντινές παραλίες. Έλληνες και ξένοι παραθεριστές απολαμβάνουν το μπάνιο και την άδειά τους.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να τεθούν σε ισχύ τα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου, ενώ θα ισχύει και η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών.

 

Exit mobile version