Σούρας – Σεφερλής: Η Σκορδά τα βάζει με τον ψυχίατρο για τη στήριξη στον ηθοποιό

LIFESTYLE

Σούρας – Σεφερλής: Η Σκορδά τα βάζει με τον ψυχίατρο για τη στήριξη στον ηθοποιό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

"Επικίνδυνο αυτό που έκανε, τον βρήκα φανατισμένο"

16.09.2024 | 19:14

Στις αντιδράσεις που υπήρξαν στα social media με αφορμή την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά από τον «αέρα» της εκπομπής της. Υπενθυμίζεται ότι, προ ολίγων ημερών, το Twitter ξέσπασε κατά του Μάρκου Σεφερλή με αφορμή την τελευταία του παράσταση «20 χρόνια Δελφινάριο», όπου ο ηθοποιός, σε ένα από τα σκετς του, σατιρίζει το Nemo, τον non binary νικητή της Eurovision 2024, με τους επικριτές του να κάνουν λόγο για ομοφοβικό παραλήρημα.

Η απάντησή του

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στα αρνητικά σχόλια ήρθε μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου, μεταξύ άλλων, παραθέτει ένα στιγμιότυπο όπου ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που παρακολουθούσε την παράστασή του, σηκώθηκε πλάι του και τόνισε ότι «τα φύλα είναι δύο».

Φαίη Σκορδά κατά Δημήτρη Σούρα: Είμαι τελείως ενάντια σε αυτό που έκανε

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Δημήτρη Σούρα, η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι «το βρίσκω πολύ επικίνδυνο, μέσα σε ένα λεπτό, να κάνεις μια τέτοια τοποθέτηση για να σε καταχειροκροτήσουν», ενώ πρόσθεσε αναφερόμενη στον γνωστό ψυχίατρο ότι «στο συγκεκριμένο θέμα τον βρήκα φανατισμένο». «Με όλη την εκτίμηση, εγώ είμαι τελείως ενάντια σε αυτό. Δηλαδή μέσα σε ένα λεπτό, σε αυτόν το χώρο, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθείς σε τέτοια θέματα, τα οποία είναι λεπτά. Αν πας να διαβάσεις για έρευνες που γίνονται σχετικά, ακόμα και ανάμεσα στους γιατρούς, είναι όλα ρευστά, δεν είναι κάτι τόσο απλό για να το εξηγήσεις και να μείνεις στο πόσα είναι τα βιολογικά φύλα. Άνδρας, γυναίκα και γίνεται και μια παρένθεση intersex», είπε αρχικά η παρουσιάστρια αναφερόμενη στον Δημήτρη Σούρα.

«Υπάρχει και το κοινωνικό φύλο, για το οποίο εδώ δεν βλέπεις να γίνεται μια ανάλυση και το βρίσκω πολύ επικίνδυνο, μέσα σε ένα λεπτό, να κάνεις μια τέτοια τοποθέτηση για να σε καταχειροκροτήσουν. Δεν έχεις διαβάσει για το κοινωνικό φύλο; Δεν έχεις διαβάσει για την ταυτότητα την οποία εμείς ορίζουμε σαν άνθρωποι, ακόμη και στην ενήλικη ζωή μας για το πώς προσδιορίζουμε τον εαυτό μας μέσα στην κοινωνία; H κοινωνία μπορεί να επηρεάσει την βιολογία; Είναι πολλά τα ερωτήματα», συνέχισε η ίδια.

«Γιατί να βάλουμε τον κόσμο για μια ακόμα φορά στο να πάρει μέρος σε κάτι τέτοιο; Εμένα αυτή είναι η ένστασή μου. Δεν υποτιμώ ούτε την πορεία, ούτε τα χρόνια του κ. Σούρα, απλώς στο συγκεκριμένο θέμα τον βρήκα φανατισμένο», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

 

Exit mobile version