Το χερούλι της πόρτας, ο αεραγωγός και το.. ντουλαπάκι

ΕΛΛΑΔΑ

Το χερούλι της πόρτας, ο αεραγωγός και το.. ντουλαπάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Συσκευασμένες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αλλά και πιστόλι με σφαίρες

15.10.2024 | 09:58

Το χερούλι της πόρτας του οδηγού, το ντουλαπάκι του συνοδηγού και ο αεραγωγός του οχήματος, έκρυβαν τα μυστικά που μετέφεραν δύο άτομα, στην περιοχή του Περιστερίου.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επρόκειτο για συσκευασμένες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αλλά και πιστόλι με σφαίρες. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν το αυτοκίνητο και κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Ακολούθησε η λεπτομερής έρευνα των αστυνομικών, που έφερε στο φως τα ναρκωτικά, τον οπλισμό και ένα χρηματικό ποσό. Επρόκειτο για έναν 25χρονο ημεδαπό και 27χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία  για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. «Ειδικότερα»,  λέει η Αστυνομία «ανωτέρω αστυνομικοί, στο πλαίσιο της περιπολίας τους, εντόπισαν όχημα με επιβαίνοντες τους κατηγορουμένους και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, βρέθηκαν εντός του οχήματος και συγκεκριμένα σε κρύπτη στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, στο χερούλι της πόρτας καθώς και επιμελώς κρυμμένα σε κρύπτη στον αεραγωγό του οχήματος και κατασχέθηκαν:

37 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -17,2- γραμμ. κοκαΐνης, 2 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 3,6 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, πιστόλι με γεμιστήρα και 5 φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 2.530 ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη

Τις ίδιες ώρες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών ταξίδευαν στη Θεσσαλονίκη μετά από πληροφορία για διακίνηση ηρωίνης από ένα ζευγάρι.

Ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν και σε έρευνα, που έγινε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

30 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 347,13 γραμμαρίων, 1 φιαλίδιο με υγρή μεθαδόνη βάρους 52 γραμμαρίων, 4 ναρκωτικά δισκία και αποσπάσματα από 2 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -2.380 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 1 κινητό τηλέφωνο. Επίσης στην κατοχή του ημεδαπού άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 395 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο.

Exit mobile version