Ελεωνόρα Ζουγανέλη για παιδί: Προς το παρόν δεν νιώθω την ανάγκη

LIFESTYLE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για παιδί: Προς το παρόν δεν νιώθω την ανάγκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λατρεύω την έννοια της μητρότητας, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

29.03.2025 | 18:23

Για τις βαθύτερες σκέψεις της γύρω από τη μητρότητα και για το πώς βιώνει τη δική της πορεία αυτογνωσίας μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, καλεσμένη στην ψηφιακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube. Η γνωστή ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της και εξήγησε γιατί –παρά την αγάπη της για την ιδέα του να γίνει μητέρα– μέχρι στιγμής δεν έχει νιώσει έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα. «Λατρεύω την έννοια της μητρότητας. Τη θεωρώ μια συγκλονιστική εμπειρία, μια βαθιά ανθρώπινη και ουσιαστική απόφαση», ανέφερε, περιγράφοντας τη μητρότητα όχι απλώς ως έναν ρόλο, αλλά ως μια αληθινή μαθητεία ζωής. «Το να μεγαλώσεις ένα παιδί πιστεύω ότι είναι κάτι που σε μεταμορφώνει. Σου δίνει μαθήματα, σου προσφέρει δώρα που δεν μπορείς να βρεις αλλού».

Ωστόσο, η ίδια αναγνωρίζει ότι υπάρχουν ακόμη μέσα της αναζητήσεις που μένουν ανοιχτές και άλυτες – διαδρομές που νιώθει πως χρειάζεται να διανύσει μόνη της. «Αυτή τη στιγμή, η ζωή μου έχει ακόμα εκκρεμότητες. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχω ολοκληρώσει. Ίσως αυτή η εσωτερική πορεία να μην τελειώσει ποτέ… και να μη βρεθώ ποτέ με ένα παιδί», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια.

Παρότι δεν νιώθει έτοιμη, ούτε αισθάνεται την ανάγκη να γίνει μητέρα τώρα, δεν κρύβει ότι η ιδέα της μητρότητας την συγκινεί βαθιά. «Θα ήθελα να έχω ένα παιδί – και τώρα, αν το δω σαν ιδέα, σαν πίστη, σαν κάτι που πιστεύω ότι είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν άνθρωπο. Είναι μια πρόκληση που μπορεί να σε πάει παρακάτω στη ζωή σου», είπε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε: «Προς το παρόν, δεν νιώθω την ανάγκη να το κάνω. Δεν είμαι έτοιμη. Και μπορεί να μη συμβεί ποτέ. Και αυτό είναι εντάξει».

Exit mobile version