Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επικίνδυνα τουρκικά παιχνίδια: “Ο αρχηγός ΓΕΣ πήγε στις τουρκικές Οινούσες και ποζάρει άνετος κάτω από την ελληνική σημαία”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικίνδυνα τουρκικά παιχνίδια: “Ο αρχηγός ΓΕΣ πήγε στις τουρκικές Οινούσες και ποζάρει άνετος κάτω από την ελληνική σημαία”

Ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι έχει ξεκινήσει η Τουρκία με την Ελλάδα, που καθημερινά γίνεται πολύ πιο σκληρό, πολύ πιο ύπουλο. Και η Άγκυρα ευθέως, αλλά και ο τουρκικός Τύπος εξαπολύουν επιθέσεις και λένε τρομακτικά πράγματα που προμηνύουν την πολεμική διάθεση της γειτονικής χώρας. Αυτή τη φορά, δημοσίευμα της τουρκικής sozcu.com.tr ασχολήθηκε ε την επίσκεψη του […]

oinouses_0

Ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι έχει ξεκινήσει η Τουρκία με την Ελλάδα, που καθημερινά γίνεται πολύ πιο σκληρό, πολύ πιο ύπουλο.

Και η Άγκυρα ευθέως, αλλά και ο τουρκικός Τύπος εξαπολύουν επιθέσεις και λένε τρομακτικά πράγματα που προμηνύουν την πολεμική διάθεση της γειτονικής χώρας.

yp3

Αυτή τη φορά, δημοσίευμα της τουρκικής sozcu.com.tr ασχολήθηκε ε την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, αναφέροντας πως η επίσκεψη του στις Οινούσσες προκάλεσε την Τουρκία, καθώς το νησί δεν είναι δικό μας!

yp2

Μάλιστα το αποκαλούν Koyun και όχι Οινούσσες, ενώ γράφουν πως ο κ. Στεφανής «επισκέφτηκε τουρκικό νησί, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς και ύψωσε την ελληνική σημαία»!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας που υποστηρίζει την κεμαλική αξιωματική αντιπολίτευση, συνεχίζει ακόμα πιο προκλητικά να ρίχνει τα βέλη του στον Ερντογάν και την χώρα για τα «18 νησιά που παραχώρησε η Τουρκία στην Ελλάδα».

yp4

«Ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, την πρώτη επίσκεψή του από την ανάληψη των καθηκόντων του, την έκανε στο νησί Koyun, σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά τα οποία έχει καταλάβει παράνομα η Ελλάδα», αναφέρει πιο κάτω το ασύλληπτο δημοσίευμα.

«Ο Στεφανής στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο, επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης, και πόζαρε κάτω από την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες», καταλήγει.

dimosievma

Όλα αυτά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το θρίλερ με τους δύο στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα και το κλίμα μεταξύ των δύο χωρών είναι σχοινί έτοιμο να σπάσει.

Αυτή τη φορά όμως, είναι πιο έτοιμο από κάθε άλλη…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις