Κύκλωμα μπράβων – αρχηγός: Η ιεραρχία εντός της εγκληματικής οργάνωσης

ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μπράβων – αρχηγός: Η ιεραρχία εντός της εγκληματικής οργάνωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Γεωργούλια

Κύκλωμα μπράβων - αρχηγός: Νέες πληροφορίες

17.07.2024 | 13:48

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εγκληματική οργάνωση που, μεταξύ άλλων, πουλούσε προστασία σε καταστήματα, μέλη της οποίας είναι και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο αρχηγός της συμμορίας ήταν γνωστός ως ο «Αρκούδος», ενώ οι υπαρχηγοί του κυκλώματος είναι οργανωμένοι οπαδοί του «Τριφυλλιού», όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της Αστυνομίας. Ως αρχηγός εμφανίζεται το πρόσωπο με τα αρχικά Α.Γ., 59 ετών με το προσωνύμιο «Αρκούδος». Πρόκειται για άτομο, το οποίο είναι γνωστό στις Αρχές εδώ και δεκαετίες, με σχέσεις με γνωστούς ποινικούς, οι οποίοι έχουν δολοφονηθεί. Ο Α.Γ. φέρεται να έδινε εντολές για παροχή προστασίας και «χτυπήματα» σε καταστήματα. Σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν σπαθιά, περίστροφο, πιστόλι και 119.000 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Υπαρχηγοί του κυκλώματος εκβιαστών είναι οι:

– Κ.Ρ. Α, 32 ετών: Οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, φυσικός αυτουργός σε εμπρηστικές επιθέσεις. Βρέθηκαν πέντε πυροβόλα όπλα, και χειροβομβίδες. Είχε συλληφθεί 3 φορές στο παρελθόν.
– Π.Π., 36 ετών: Οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, φυσικός αυτουργός σε εμπρηστικές επιθέσεις. Βρέθηκαν φυσίγγια και μαχαίρια. Πρόκειται για σεσημασμένο με συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενδοοικογενειακή βία και εκβιασμούς.
– Σ.Β., 30 ετών: Οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, φυσικός αυτουργός σε εμπρηστικές επιθέσεις. Βρέθηκαν πιστόλι, περίστροφο και αναδιπλούμενα μαχαίρια.

 

Ετικέτες
Exit mobile version