Πολάκης διαγραφή από ΚΟ: «Θα το ξαναέκανα!»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης διαγραφή από ΚΟ: «Θα το ξαναέκανα!»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πήγε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ παρά την διαγραφή του, τσακώθηκε με τον Φάμελλο

25.07.2024 | 19:29

Ο Παύλος Πολάκης, αμετανόητος παρά την διαγραφή του, έκανε δήλωση on camera και στη συνέχεια μπήκε στην αίθουσα όπου σε λίγο συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη. Μετά το bullying που άσκησε στη νομική σύμβουλο του Άδωνι Γεωργιάδη και τον διακομματικό σάλο που προκλήθηκε, ιδίως μετά το ξέσπασμα σε δάκρυα της Αθηνάς Λινού, ο Παύλος Πολάκης φάνηκε αμετανόητος. Αντί να απολογηθεί για το περιστατικό της συμπεριφοράς του, πέρασε και στην… επίθεση, λέγοντας θα έπρεπε κάποιοι να κοιτάνε το δάχτυλο αντί να πουν στην κυρία, “καθίστε όμορφα” και όχι να κοιτούν το φεγγάρι.

Ο κ. Πολάκης πήγε να συναντήσει τον Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση που έλαβε και όταν δεν κατάφερε να τον συναντήσει σχολίασε σε δημοσιογράφους: «Ποινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες των υπουργών που κοροϊδεύουν τον ομιλητή, θα το ξανάκανα».

Η δήλωση στις κάμερες

Στην συνέχεια ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής έκανε δήλωση στις κάμερες όπου μεταξύ άλλων είπε πως μια κυρία συνεργάτης του Γεωργιάδη, «την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο, είχε διαρκή υποτιμητική όψη, ήταν πολύ υποτιμητικό και εκνευριστικό αυτό. Της είπα μη στρίβετε τη μούρη σας αλήθειες λέω».

Ο κ. Πολάκης άφησε μάλιστα και αιχμές ακόμη και κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού που ξέσπασε σε λυγμούς ζητώντας συγγνώμη, λέγοντας: «Να μη ζητάει καμία συγνώμη για μένα, αλλά να κοιτάει τον εαυτό της». Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης κατευθύνθηκε στην αίθουσα όπου αναμένεται να συνεδριάζει η ΚΟ και σε έντονο ύφος ζήτησε εξηγήσεις από τον Σωκράτη Φάμελλο.

 

Exit mobile version